Hirdetés

garazs.lap.hu / Garázshoz hasznos

Garázshoz hasznos

Riasztó védett garázs

használt nyílászárók, használt nyílászáró, használt ablak, bontott nyílászáró,

Műgyanta bevonatok : gyors és olcsó

szalagfüggöny

Cégünk új és használt raktári polcrendszerek, galériák, raklapálványok és karos szálanyagtároló egységek forgalmazásával valamint bérbe adásával és szerelésével foglalkozik.

Konyha és bútor szerelvények, világitástechnika: Mote International Kft. - Székesfehérvár

Elektromos fűtési rendszerek

Falszárítás AQUAPOL technológiával, falszárító készülék alkalmazásával.

Minősített DEVI fűtőkábel szerelést vállalunk

Szélesz szín- és termékválaszték

Kovi-kő Térkőgyár

Garázsok burkolása, igényes kivitelezés

Garázs burkolatok igényes kivitelezése

csak minőségben

Tető-Plusz Kft. Budaörs, Szekszárd

Farkas Zoltán Nívó-díjas megoldásai

1 másodpercen belül meleget varázsol az infra hősugárzó

Energiatakarékos LED-es fényforrások GU10, E14, E27 és MR16/12V aljzatokkal kedvező árakon!

Energiatakarékos LED világítás, LED nagykereskedelem. LED fénycső, LED lámpa és egyéb LED termékek kiváló minőségben közvetlen a gyártóktól.

Műgyanta padló kivitelezése garázsokhoz - magas ellenálló képessége, és élettartama miatt, igen hasznosnak bizonyulhat garázsokban!

Napelemes megoldások

Páramentesítő készülékkel garázsában újra kellemes lesz a levegő nedvesség tartalma. Segítünk eligazodni kérdéseiben és a széles kínálatban, termékünk jótékony hatását pedig 36 óra elteltével élvezheti.

Abac-Balma kompresszor raktárról + szervíz

Vegyszermentes egér- és patkányriasztó

Riasztó - Távfelügyelet

Minőségi PVC szalagfüggönyök kedvező áron!

Szénmonoxid mérgezés a garázsban

Lakásriasztó megoldások

Szúnyogháló megoldások gyűjeménye

Tata-kő térkövek, betonelemek

Tata-Kő térkövek, járdalapok a gyártótól

Elsősorban fa garázsok tűzvédelmére alkalmas anyagok, de mélygarázsok, parkolóházak föfdémjeinek tűzvédelmére is...

Magyarország legnagyobb kártevőriasztó és rovarcsapda választéka.

elektromos szervíz

Térkő burkolatot építsen garázsához. A fagyálló és kopásálló beton térkő gondtalan ki és beállást biztosít Önnek télen nyáron. Leier és Semmelrock térkövek széles méret, szín és formaválasztékával várjuk. Választása megkönnyítésére beton térkő mintadarabo

Vállaljuk komplett: - Utak - Bicikli utak - Járdák - Termek - Parkolók - Garázsok - Egyebek - Aszfaltozását - Viacolorozását. Továbbá: - Makadám utak készítését - Szegélykövezést - Murvázást - Betonozást - Kátyúzást - Gépi - Kézi földmunkák tervezését, kivitelezését. Legyen szó útépítés, aszfalt, vagy aszfaltozás-ról.

Azzal a kifejezett igénnyel indítottuk el 0-24 órás takarítógép kölcsönző szolgáltatásunkat, hogy a rohanó világ időbeosztásához alkalmazkodva, az Önnek legmegfelelőbb időpontban ajtóig vigyük a megfelelő takarító berendezést, felmerülő takarítási szükségleteinek kielégítésére. Takarítógépeink éjjel-nappal a rendelkezésére állnak Budapesten és környékén.

A Garázsunk ez egyik legnagyobb szén-monoxid veszély forrás! A garázsba is érdemes CO jelzőt szerelni! A megbízható Honeywell H450EN érzékelő a legjobb megoldás. Hírek és aktualitások a szén-monoxiddal kapcsolatban. A leírásainkban mindent megtalál amit a szén-monoxidról és a szén-monoxid jelzőkről tudni érdemes és kell! A Honeywell H450EN jelző berendezés megvéd a szén-monoxid mérgezéstől,

Meghatározás:

Garázs építéssel, garázs berendezéssel kapcsolatos információk mindenkinek, akinek már van garázsa, és azoknak, akik épp most tervezik a garázs vásárlást vagy létesítést. Hazai készgarázs gyártók, kivitelezők folyamatosan frissített listáját található meg a garázs.lap.hu oldalon.

Garázs építéssel, garázs berendezéssel kapcsolatos információk mindenkinek, akinek már van garázsa, és azoknak, akik épp most tervezik a garázs vásárlást vagy létesítést. Hazai készgarázs gyártók, kivitelezők folyamatosan frissített listáját található meg a garázs.lap.hu oldalon.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Garázshoz hasznos
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés