Hirdetés

garazs.lap.hu / Nyitott garázs fából

Nyitott garázs fából

Ha nincsen lehetőség zárt garázs építésére, akkor egy jó alternatíva lehet egy nyitott autóbeálló építtetése fából. Ehhez általában nem szükséges építési engedély, viszont bejelentési kötelezettség van rá. A fából készült garázst, fedhetjük zsindellyel, polikarbonáttal vagy cseréppel. A faszerkezetet 3-4 évente fessük újra, hogy megóvjuk a fát az időjárás hatásaitól.

Garázs, előtető készítése, komplett kivitelezéssel.

Faipari vállalkozás, tetők, faházak, garázsok építése

A garázs falainak vastagsága 40 vagy 65mm (a megrendelő óhajától függően) és szigeteléssel is ellátható. A padlózat (ha szükséges) hajópadlóból vagy OSB lemezekből készül. A szigetelhető tetőszerkezet 20 mm vastagságú lambériából, deszkából vagy OSB lemezből készül. A tetőfedéshez bitumenes zsindely vagy cserép használható. Az ajtók és ablakok fából készülnek, opcionálisan az ablakokat zsalug

Családi vállalkozásunk 1999 óta foglalkozunk főként kültéri fa építmények, szerkezetek gyártásával. EGYEDI, MINŐSÉGI FA TERMÉKEK KÖZVETLENÜL A GYÁRTÓTÓL ASZTALOS ÜZEMÜNKBEN KÉSZÜLNEK: - Kerti, hétvégi házak, tárolók - Teraszok, előtetők - Kocsibeállók, garázsok - Kerti kiülők, pavilonok, kerti bútorok - Kapuk, kerítések, korlátok - Buszvárók, - Pergolák, kutyaházak és egyéb fa termékek

FAGARÁZS-GARÁZS-FÁBÓL

Nyitott vagy zárt, fából készült kocsibeállók készítése, a Hornex Bt. jóvoltából. Építőik több mint tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren. A kocsibeálló lehet különálló vagy a ház oldalához épített is. Minőségi borovi és luc fenyőt használnak alapanyagként. Kerti faházak kivitelezését is vállalják, kedvező árakon.

Egyedi kocsibeállók építése fából

Könnyűszerkezetes fa garázs

Nyitott és zárt garázsok, terasztetők, teaházak

egyedi kültéri, beltéri bútorok, faházak, kocsibeállók

Meghatározás:

Garázs építéssel, garázs berendezéssel kapcsolatos információk mindenkinek, akinek már van garázsa, és azoknak, akik épp most tervezik a garázs vásárlást vagy létesítést. Hazai készgarázs gyártók, kivitelezők folyamatosan frissített listáját található meg a garázs.lap.hu oldalon.

Garázs építéssel, garázs berendezéssel kapcsolatos információk mindenkinek, akinek már van garázsa, és azoknak, akik épp most tervezik a garázs vásárlást vagy létesítést. Hazai készgarázs gyártók, kivitelezők folyamatosan frissített listáját található meg a garázs.lap.hu oldalon.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Nyitott garázs fából
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés